Kaak­kois-Suo­men Va­sem­mis­to­lii­tol­la täy­si lis­ta ke­vään edus­kun­ta­vaa­lei­hin

Kaakkois-Suomen Vasemmistoliitto asetti kaksi viimeistä ehdokasta kevään eduskuntavaaleihin. Ehdokkaiksi asetettiin VTM, opettaja Antti Hyyryläinen, 45, Kotka ja kirjanpitäjä, tradenomi (AMK) Ekaterina Marova, 39, Lappeenranta.

Antti Hyyryläinen on kotkalainen kaupunginvaltuutettu ja valtuustoryhmän puheenjohtaja. Hyyryläinen vaatii panostuksia osaamiseen, joka on pienen maan ainoa kilpailuvaltti, kestävää kuluttamista ja kannustavaa, ei kurittavaa tukipolitiikkaa.

Hyyryläinen Antti, 45, VTM, Kotka

Ekaterina Marova on lappeenrantalainen varavaltuutettu ja Vasemmistonaisten hallituksen jäsen. Marova on rauhan puolella ja hän haluaa kohdentaa resursseja puolustuksesta sote-palveluihin ja koulutukseen.

Marova haluaa myös vähemmistöjen äänen enemmän kuuluviin Suomessa.

Marova Ekaterina, 39, kirjanpitäjä, tradenomi (AMK), Lappeenranta

Aiemmin ehdolle on asetettu Esa Annala Pieksämäeltä, Mika Byman Kouvolasta, Sami Hjelt Lappeenrannasta, Emmi Inberg Kotkasta, Saara Joronen Lappeenrannasta, Piia Kleimola Kouvola, Heli Koponen Kouvolasta, Joona Mielonen Kotkasta, Juuso Mustonen Ruokolahdelta, Risto Mykkänen Pieksämäeltä, Sanna Niemelä Savonlinnasta, Arja Tauria-Huttunen Kotkasta ja Heidi Vättö Lappeenrannasta.

Vasemmistoliitto tavoittelee Kaakkois-Suomesta kevään eduskuntavaaleista kansanedustajapaikkaa.

 

Lisätiedot:

Jaakko Turunen

toiminnanjohtaja

Kaakkois-Suomen Vasemmistoliitto

jaakko.turunen@vasemmistoliitto.fi

040 638 6007