Hyödynnä somea entistä paremmin

Tämä koulutus on tarkoitettu sinulle, joka käytät aktiivisesti sosiaalista mediaa ja haluat kehittää taitojasi uudelle tasolle. Koulutuksessa tutustutaan sosiaalisen median eri kanavien sisällöntuotantoon, visuaaliseen viestintään ja mainostyökaluihin. Koulutuksessa osallistujat saavat oivalluksia ja käytännön vinkkejä oman tai järjestön somenäkyvyyden ja -vaikuttavuuden lisäämiseen, kohdennettuun markkinointiin, kuvien käyttämiseen ja viestien räätälöimiseen eri kanaviin. Tarkastelussa ovat erityisesti Facebook, Instagram, Twitter ja Youtube.

Kouluttajana toimii järjestöviestinnän ammattilainen Kalle Erkkilä.

Koulutukseen tarvitset oman läppärin tai tabletin! Ennen koulutusta kannattaa osaston Facebook -mainontaan ottaa käyttöön suoramaksu, joka vaatii, että verkkopankissa on hyväksytty SEPA-maksu sekä osaston tilinumeron syöttämisen Facebook -mainosten hallintaan.

Koulutukseen otetaan 13 ensiksi ilmoittautunutta. Piirijärjestö tarjoaa koulutukseen osallistuneille lounaan. Kysy matkakorvauksia paikallisosastoltasi. Koulutukseen osallistuneilta edellytetään jatkossa sometaitojen levittämistä omaan osastoon sekä osaston ja/tai piirin somen käyttöä.

Paikka ja aika:

Kumppanuustalo Viikari (Mariankatu 24, 48100 Kotka) kokoustila Suvituuli 3.krs sunnuntaina 27.5. klo 10.00.

Ohjelma

Kahvit klo. 9.30, aloitus klo. 10.00, ruokailu n. klo. 12.30, lopetus klo. 17.00. Aikataulu tarkentuu lähiaikoina.

Ilmoittautuminen

https://goo.gl/forms/dy9Brrg07bIkpg9U2 (ke 23.5. mennessä)

Lisätiedot

Kalle Erkkilä, kalle [dot] erkkila1 [at] gmail [dot] com, 040 770 8653